Panouri solare plane

Oferte speciale si preturile pentru Panouri solare plane. Informatii detaliate referitoare la Panouri solare plane . Vizitand subcategoriile de mai jos puteti gasi produsele dorite sau apelati la personalul de specialitate Calor pentru sfaturi pertinente despre Panouri solare plane. Echipamentele din categoria Panouri solare plane pot fi comandate si direct de pe site prin optiunea "Adauga in cos"

Panourile solare plane se remarca prin rezistenta, performanta ridicata, fiabilitate si eficienta. Aceste panouri solare plane sunt fabricate din materiale de calitate si de durata. Cadrul este din aluminiu, in timp ce colectorul este din cupru. Ca material de izolatie folosesc vata minerala sau poliuretan. Aceasta caracteristica asifura o pierdere foarte mica de caldura in conditii termice extreme.

Panourile solare plane sunt utilizate pentru producerea de apa calda menajera. In plus, acestea au un important aport la incalzire. In lunile de vara, panourile solare plane produc apa calda menajera, in timp ce in restul anului, ele contribuie in mod semnificativ la producerea de apa calda menajera si la incalzire. Se monteaza cu usurinta datorita racordurilor flexibile. Acestea sunt fabricate din inox, pentru a da mai multa rezistenta.

 

Panourile solare plane sunt prietenoase cu mediul inconjurator datorita faptului ca au un grad de poluare egal cu zero, utilizarea lor nu necesita emisii de noxe,  functioneaza folosind o sursa de combustibil regenerabila si sunt fabricate din materiale 100% reciclabile. Temparatura maxima la care aceste panouri solare plane pot functiona este de 120 grade Celsius.

 

Cele mai multe modele de panouri solare vidate au un factor de absorbtie de 90-95 %. Se pot monta atat pe orizontala, cat si pe verticala. Se pot monta pe acoperisul cladirilor in constructie, pe acoperisul cladirilor existente sau in mod independent pentru cladirile cu terasa. Instalarea se realizeaza cu usurinta datorita conductelor de legatura flexibile, dar si datorita sistemului de imbinate perfecta a panourilor. Instalarea se realizeaza numai de catre personal calificat si autorizat in acest sens.

 

Materialele din care aceste panouri solare plane sunt fabricate sunt de foarte buna calitate. Panourile solare plane indeplinesc o serie de caracteristici:

 

*Rezistenta la coroziune;

*Rezistenta la rugina;

*Rezistenta la fenomene meteorologice (ploaie, zapada etc).

*Rezistenta la socuri mecanice;

*Eficienta ridicata;

*Protectie la supraincalzire;

*Economie de combustibil;

*Sustine incalzirea centrala;

*Carcasa foarte bine izolata termic;

*Acoperire cu geam de sticla solara;

*Greutate redusa;

 

Aceste panouri solare plane au un design modern, menit sa se potriveasca oricarei constructii. Au un randament ridicat si o eficienta marita. Pentru ca au o multime de avantaje si de beneficii, panourile solare plane sunt considerate a fi investitii in viitor. Chiar daca preturile de achizitie sunt mai ridicate, ele au un bun randament si o functionare optima, capabile sa recupereze investitia in scurt timp.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2019 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine