Marca JUNKERS

PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK 180

Produsul PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK 180, seria PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK, Panouri solare cu tuburi vidate

Panou solar JUNKERS-VK cu acoperire 360° cu strat absorbant al radiatie solare a tubului de sticla interior si randament ridicat in functionare.
 

Cod produs: JUNVK180

Garanţie: 12 Luni

Preţ: 5.205,5 lei(TVA inclus)
Casa Verde

PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK 180

Produse recomandate în pachet:
Puteţi configura componenţa pachetului bifând/debifând casuţa corespunzătoare fiecărui accesoriu pentru PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK 180
Valoarea pachetului se actualizează automat funcţie de selecţia realizată.

Latime 164.7 cm
Inaltime 112 cm
Adancime 10.7 cm
Greutate 28 kg

Sus

Panou solar JUNKERS-VK cu acoperire 360° cu strat absorbant al radiatie solare a tubului de sticla interior si randament ridicat in functionare.

Acest panou solar cu tuburi vidate JUNKERS-VK poate atinge randamente deosebit de ridicate, cu toate ca suprafata lui de absorbtie nu este foarte mare: 1,7 m2 ,datorita in special absorbantului din tubul interior, a excelentelor proprietati de izolare termica pe care le detine vacuumul dar si ale oglindei CPC puternic reflectorizante.

Datorita dimensiunilor reduse,  permite instalarea  chiar si pe acoperisurile dispuse cu suprafete mici de montaj.  

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Colectivul Panouri--Solare.ro doreste sa pastreze acuratetea informatiilor privitoare la PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK 180, dar uneori pot aparea mici inadvertente, ca: lipsa unor accesorii, detalii tehnice diferite, neactualizari ale pretului si/sau stocului.
Va rugam sa ne contactati pentru clarificarea oricaror nelamuriri referitoare la produsele sau serviciile www.Panouri--Solare.ro.
Mentionati in corespondenta numele exact al produsului - in cazul de fata: PANOURI SOLARE pentru APA CALDA JUNKERS - tip VK 180 - Panouri solare cu tuburi vidate.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2018 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine