Panouri solare cu tuburi vidate

Oferte speciale si preturile pentru Panouri solare cu tuburi vidate. Informatii detaliate referitoare la Panouri solare cu tuburi vidate . Vizitand subcategoriile de mai jos puteti gasi produsele dorite sau apelati la personalul de specialitate Calor pentru sfaturi pertinente despre Panouri solare cu tuburi vidate. Echipamentele din categoria Panouri solare cu tuburi vidate pot fi comandate si direct de pe site prin optiunea "Adauga in cos"

Panourile solare cu tuburi vidate asigura o eficienta ridicata si un randament inalt. Captarea energiei solare se realizeaza la performante inalte, iar pierderile de energie termica sunt reduse. Acestea sunt compuse din tuburi de cupru prin care curge agentul termic. Aceste panouri solare asigura rezistenta si stabilitate. Au o durata de viata foarte lunga si functioneaza pentru un numar impresionant de utilizari.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Panouri solare cu tuburi vidate Ariston

.

PANOURI SOLARE APA CALDA ARISTON KAIROS VT

ARIKAIROSVT15
  • Suprafata absorbanta: 2 m²
Preţ: 4.092,5 3.274 lei(TVA inclus)

Panourile solare cu tuburi vidate asigura o rezistenta deosebita la coroziune si la lovituri. De asemenea, acestea au o etansietate ridicata si de durata. Au in componenta lor un continut redus de fier pentru a creste energia solara captata. Sunt usor de montat si de racordat. Se pot monta atat vertical, cat si orizontal. Instalarea acestora, racordarea si punerea in functiune a panourilor solare se realizeaza de catre o echipa de service autorizata. Instalarea se realizeaza pe acoperis. Inainte de inceperea operatiunilor de instalare se vor efectua calcule si verificari pentru realizarea acesteia in conditii optime.

 

Panourile solare cu tuburi vidate au un design modern si elegant. Ele se pot integra perfect in ansamblul arhitectural al cladirii. De asemenea, aceste panouri solare pot moderniza cladirea, datorita aspectului lor inovator si estetic. Din acest motiv, ele ofera posibilitati multiple de amplasare si de instalare.

 

Se potrivesc cu orice tip de structura, indiferent de modelul, aspectul sau de tipul acesteia. Au fost dimensionate pentru a se putea instala pe orice tip de cladire, dar si pentru a se putea instala in conditii de spatiu redus. Aceste panouri solare cu tuburi vidate au fost testate si verificate in timpul proceselor de fabricatie. In felul acesta, utilizatorii sunt asigurati de buna functionare a acestora.

 

Aceste echipamente sunt dotate cu o izolatie termica performanta. Sunt sigure si nu reprezinta niciun pericol pentru utilizatori. Pot fi utilizate atat pentru producerea de apa calda menajera, cat si pentru sustinerea sistemelor de incalzire. In lunile de vara, aceste panouri solare pot furniza necesarul de apa calda menajera, iar pe timp de iarna pot contribui semnnificativ la economisirea unor sume de bani la facturile lunare de la utilitati.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2019 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine