Panouri solare

Oferte speciale si preturile pentru Panouri solare. Informatii detaliate referitoare la Panouri solare . Vizitand subcategoriile de mai jos puteti gasi produsele dorite sau apelati la personalul de specialitate Calor pentru sfaturi pertinente despre Panouri solare. Echipamentele din categoria Panouri solare pot fi comandate si direct de pe site prin optiunea "Adauga in cos"

Panouri solare castiga din ce in ce mai multa popularitate in zilele acestea. Folosirea unor surse epuizabile de energie a dus la un dezechilibru in conditiile de mediu, de aceea foarte mutli oameni incep sa devina constienti de pericolul in care se afla mediul inconjurator. Folosirea unor surse de energie regenerabile aduce beneficii si pentru utilizatori. In primul rand aceste surse sunt gratuite, ceea ce ajuta la economii substantiale. In al doilea rand, aceste surse nu sunt restrictionate.

Panourile solare cuprind caldura soarelui si lumina acestuia si o transforma in energie. Reprezinta o alternativa fiabila si de durata, rentabila si salvatoare din mai multe puncte de vedere. Unul dintre cele mai bune lucruri despre panouri solare este acela ca odata instalate, acestea au nevoie de putina intretinere. In plus, investitia realizata poate fi recuperata in scurt timp.

 

Durata de viata a panourilor solare este impresionanta. Ele pot fi folosite chiar si pentru o perioada de 20-30 de ani. Odata cu popularitatea acestora au inceput sa se dezvolte si alte idei legate de acestea cu rolul de a ajuta la economisirea unor sume considerabile de bani. Panourile solare reprezinta o modalitate foarte simpla de a contribui la protejarea mediului inconjurator si de a scadea din facturile lunare de la utilitati.

 

 

Caracteristicile panourilor solare:

 

*Calitatea panourilor solare este una exceptionala;

*Rezistenta deosebita la coroziune;

*Rezistenta la conditiile meteorologice aspre si mai ales la ploaie si la umiditate;

*Rezistenta la razele ultraviolete;

*Robuste si fiabile;

*Capacitate de absorbtie marita

*Instalare rapida:- panourile solare se instaleaza numai de catre echipele de service specializate si autorizate. Acestea se instaleaza pe acoperis. Desi, suntsisteme rezistente, acestea trebuie ferite de impactuti in timpul instalarii. Instalarea panourilor se realizeaza in asa fel incat sa se asigure posibilitatea acoperiri cu zapada intr-o cantitate cat mai redusa. Daca exista varianta ca acestea sa nu fie deloc acoperite cu zapada, atunci se vor instala in acea locatie. De asemenea, panourile solare se vor conecta la paratraznetul cladirii.

*Intretinere simpla:- panourile solare nu necesita o intretinere si o ingrijire speciale. Acestea au nevoie de o simpla curatare a sticlei, deoarece acumularea de murdarie si de praf poate diminua capacitatea si eficienta sistemului. Anual, panourile vor fi supuse unor verificari simple pentru a se observa daca acestea au suferit deteriorari. De-a lungul timpului, se vor lua toate masurile necesare pentru a proteja panourile solare de inghet.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2019 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine