Showroom

Showroomul Panouri Solare

 

Pentru utilizatorii neexperimentati dar si pentru toti potentialii clienti, Calor a pus la dispozitie, la sediul firmei, un showroom ce contine cele mai reprezentative produse pentru panouri solare / sisteme solare. 

 

Cel mai important lucru pe care Calor vi-l pune la dispozitie este experienta pe care tehnicienii nostri o au in domeniul de montare al panourilor solare. Acestia va pot oferi informatii importante atat la sediul firmei, prin exemplificari directe pe sistemele montate demonstrativ in cadrul showroom-ului, cat si la telefon.

 

In showroom sunt montate diverse tipuri de panouri solare si accesorii ale acestora. O vizita pentru consultanta va poate fi de folos mai ales daca nu aveti cunostintele tehnice necesare. Specialistii Calor va pot explica sistemul de functionare al panourilor de captare vitrate si va pot prezenta elementele componente ale acestora atat in varianta simpla (modelele SC), cat si in varianta rezervor de acumulare incorporat (modelele CSWH).  

 

Conversia termodinamica este foarte utilizata pentru exploatarea energiei solare prin intermediul unor sisteme de productie a apei calde sanitare. Este foarte important sa intelegeti acest principiu de functionare pentru a face o decizie corecta in privinta achizitionarii sistemelor solare si a accesoriilor aferente acestora.   

 

Toate produsele comercializate de catre Calor apartin unor firme de renume si calitatea acestora este indubitabila, iar specialistii Calor va pot indruma mai bine in alegerea pe care trebuie sa o faceti, pentru ca produsul sa se potriveasca perfect exigentelor dumneavoastra.

 

Panouri Solare - Prezentare Showroom

 

 

 

Panouri Solare - Birouri Showroom Panouri Solare - Secretariat Panouri Solare - Depozit

 

 

 

Panouri Solare - Showroom

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2019 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine