Panouri solare plane vidate

Panourile solare plane vidate asigura captarea energiei solare, folosita atat pentru incalzirea locuintei, cat si pentru prepararea apei calde menajere. In plus, se asigura si protejarea mediului, daca te intereseaza si aspectul ecologic al unui aparat. O suprafata de 6 m² de panouri solare inlatura eliberarea in atmosfera a aproximativ 1000 de kg de dioxid de carbon. Panourile au in componenta lor oglinzi special realizate in asa fel incat sa poata capta razele solare si sa le reflecte pe tuburile vidate.

Tuburile plane vidate au un plus fata de alte modele de panouri solare. Ele sunt capabile sa absoarba si radiatia difuza, care apare atunci cand afara este innorat. Astfel, nu se pierde deloc energie solara, iar eficienta este crescuta. Poti avea parte de apa calda chiar si atunci cand cerul este innorat sau cand razele solare sunt indirecte. Randamentul este unul ridicat si datorita tubului cu vacuum.

Montarea unor astfel de panouri este simpla si rapida datorita accesoriilor speciale. Materialul care este responsabil cu absorbtia energiei solare se afla in interiorul tubului cu vacuum, astfel incat durata de viata sa fie una lunga. Panoul absorbant este acoperit cu un strat special care transforma in caldura peste 97% din energia solara pe care o capteaza. Panourile solare sunt create astfel incat sa lase razele soarelui sa treaca, totodata nelasand caldura sa se piarda.

Panourile solare plane vidate pot fi gasite in varianta verticala sau orizontala si pot fi instalate in aproape orice locatie. In ceea ce priveste acoperisurile pe care pot fi prinse aceste panouri, pot fi din tigla sau tabla. Pentru a se usura instalarea, panourile sunt realizate din materiale usoare, cum ar fi ramele din fibra de sticla, astfel incat ridicarea lor de catre instalatori sa se faca fara prea mari dificultati.

Achizitionarea de panouri solare plane vidate reprezinta o investitie sigura si de viitor. Folosesti un tip de energie regenerabil, care mai presus de toate nu costa nimic. In plus, prin utilizarea energiei solare nu afectezi cu nimic mediul si nu consumi nimic, dimpotriva, contribui la protejarea acestuia si la conservarea altor tipuri de resurse care sunt epuizabile. Pana si designul lor este unul deosebit, contribuind la un plus de modernitate in ceea ce priveste aspectul locuintei la exterior.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2019 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine