Panouri solare fara boiler

Daca iti doresti sa ai parte de incalzire si apa calda fara sa fii nevoit sa platesti facturi mari la energia electrica, atunci poti apela la un sistem pe baza de energie solara, care este gratis si care iti asigura o serie de avantaje. Sistemele de panouri solare sunt disponibile cu sau fara boiler. Boilerul este folosit in special atunci cand se doreste ca temperatura apei sa fie mai ridicata. Insa daca esti multumit de rezultate doar cu sistemul propriu-zis de panouri solare, nu mai trebuie sa iti instalezi si un boiler, astfel ca totul e mai simplu si mai ieftin.

Folosirea energiei solare duce la reducerea costurilor impuse de utilizarea energiei electrice. In sezonul cald, atunci cand razele solare sunt puternice, sistemul bazat pe panouri de acest tip iti poate asigura o folosire independenta de alte surse de energie. In acest mod, ai parte de cheltuieli reduse si de o tehnologie ecologica. Panourile solare si energia solara nu afecteaza mediul, nu elimina noxe si nu consuma resurse care sunt epuizabile.

Energia solara este gratis. Chiar daca initial vei cheltui cu achizitionarea si ulterior instalarea sistemului, totusi nu vei mai avea parte ulterior de costuri in ceea ce priveste achizitionarea de combustibil, asa cum se intampla in cazul altor sisteme de incalzire, care trebuie alimentate in permanenta cu carbuni, lemne sau peleti. Nu trebuie sa platesti nimic pentru energia de la soare si in plus aceasta va fi regenerabila, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste epuizarea resurselor naturale.

Panourile solare se pot monta rapid datorita tuburilor de legatura flexibile. In ceea ce priveste locul in care acestea pot fi asezate, se poate vorbi despre acoperisuri inclinate, terasa, integrare in acoperis si montaj liber. Razele solare sunt preluate cu ajutorul unui captator, care asigura o buna absorbire si o emisie redusa a radiatiei termice. Captatorul este prevazut cu o carcasa bine izolata din punct de vedere termic, aspect care asigura o reducere la minimum a pierderilor de caldura.

In zilele cu mult soare, apa menajera poate fi incalzita exclusiv cu ajutorul unui sistem de panouri solare, fara sa fie nevoie de surse de energie precum electricitate sau gaze. Atunci cand vremea de afara este mai rece, iar razele solare mult mai slabe, sistemul bazat pe energie solara poate sa preincalzeasca apa, care ulterior va fi incalzita de o centrala termica conventionala, astfel incat si in astfel de conditii reusesti sa economisesti bani si energie.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.panouri--solare.ro 2019 | ANPC


Panouri solare incalzire - Panouri solare pret, Panouri solare plane, Panouri solare vidate - Panouri solare ieftine